AKU-center Ejegod

Traditioner

Traditioner er vigtige her på Ejegod, fordi det er det trygge, det kendte og gentagelser, der binder os sammen. Vi har følgende faste traditioner i løbet af året:

Fødselsdagsfest

Hvert år fejrer vi Ejegods fødselsdag. Det er altid den første fredag i marts måned. Som regel har festen et tema og holdes kun for brugere og personalet.
Vi starter med en velkomstdrink, spiser sammen, og så danses der enten til diskotek eller levende musik. Fødselsdagsfesterne er meget populære. 

Skovtur

Brugerrådet arrangerer hvert år en udflugt, hvor vi tager sammen afsted i busser. Skovturen ligger typisk i juni måned. Vi starter dagen med fælles morgenmad på Ejegod, og derefter fylder vi busserne op og drager afsted til det planlagte mål.

Vi har i årenes løb været mange steder - bl.a. i skoven, sejlet til Sverige, på Bakken, i Bonbon-land, Sommerland Sjælland og i Andelslandsbyen Nyvang.

Skovturen er for brugere og personale. 

Sommerfest

Når sommeren kommer, holder vi i en fest, hvor vi pynter flot op, så vi er klar til at modtage de mange gæster. Vi fejrer sommeren med mad og drikke, der er forskellige aktiviteter, og der bliver også budt op til dans. Pårørende og venner inviteres med, og alle kan  deltage for en beskeden pris pr. person.

Mødetiden for brugerne er omlagt, da arrangementet holdes sen eftermiddagen/aftenen.

Jul på Ejegod

Vi holder hvert år et julearrangement, som vi kalder Jul på Ejegod, hvor vi inviterer brugere og pårørende til gløgg og æbleskiver og efterfølgende bankospil og fællesspisning. Vi sælger også diverse julenips, som brugerne har fremstillet.

Julefrokost

Ejegods årlige julefrokost er almindeligvis den anden onsdag i december og foregår i den almindelige mødetid.