Kontakt
Til forsiden|Læs op|Sitemap|Print
AKUcenter Ejegod
AKUcenter Ejegod
Topfrise 2

Serviceværkstedet


På serviceværkstedet hjælper vi resten af huset med praktiske opgaver. Vi laver f.eks. små pedelopgaver indendørs og udendørs. Indendørs kan det være at skifte elpærer, skrue ting op eller ned, sætte nye batterier i urene, hænge ting op på væggen. Udendørs kan det være at slå græs, klippe hæk, luge bede, maler bænke, ordne terrassen, holde orden i skralderum, rense tagrender og vaske og støvsuge vores busser.

Derudover vasker vi tøj for hele huset, tørrer det og lægger det sammen. Vi vander alle husets planter og blomster.

Vi laver også små rengøringsopgaver, som at tørre håndtag af, tørre borde af, tømme skraldespande, fylde sæbeautoamter op, rengøre køleskabe og sætte nyt toiletpapir op.

Vi har en fast struktur for ugen og alle brugere har deres egen tavle, hvor vi hver morgen sætter piktogrammer op med dagens program.

Vi starter dagen med et morgenmøde og bagefter laver vi morgengymnastik. Senere mødes vi til en fælles formiddagskaffepause og hver fredag spiser vi morgenmad sammen. Hver mandag holder vi værkstedsmøde, hvor vi taler om hvordan det går på serviceværkstedet og hvad vi skal lave i ugens løb.

Nyheder

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Vaerksteder/Serviceteamet/Servicevaerkstedet