Kontakt
Til forsiden|Læs op|Sitemap|Print
AKUcenter Ejegod
AKUcenter Ejegod
Topfrise 1

Kernen

Gruppen for unge personer med særlige behov.

Akucenters værksted Kernen henvender sig til gruppen af unge personer der behøver støtte for, at udvikle anvendelige kompetencer til fx at færdes og begå sig i det offentlige rum. Herunder evne til at færdes i trafikken.

Vi underviser i ADL -almindelig daglig træning, køkkenarbejde, indkøb af dagligvarer og behandling af madvarer på hygiejnisk vis.

Socialt inddrager vi personerne i gruppen i den daglige planlægning, således at alle har lejlighed til enten at ytre sig eller at høre hvad de andre i gruppen skal foretage sig samt vælge sig til en aktivitet.

Mødet er ofte sat op som en tilbudsportal, hvor gruppen medlemmer kan vælge sig til en række forud tilrettelagte aktiviteter.

Det kan være køkkenarbejde, motion evt. med fitnessmaskiner, idræt, gåture, cykelture, sansestimulation, samling omkring bordet med tegning og kreativt arbejde, samt musik og dans i motionsrummet.

Gruppen har også adgang til vores sansestimulerings torv, hvor der bl.a. er vippestole, balancebolde, gynger og bevægelige flader i forskelligt niveau.

Vi understøtter den verbale kommunikationen meget med billeder og tegn til tale. Enkelte af gruppens medlemmer får hjælp til kommunikationen med deres talemaskine eller iPads. Enkelte tilbydes egentlig it undervisning i såvel PC som iPad.

Alle har adgang til og bruger internet i forskelligt omfang.

Vi har til hensigt at arbejde med temaer i perioder med f.eks. sund mad, ude liv eller fokus på kroppens funktioner, teater mv.

Personaler på Kernen er; Malene, Mie og Nikolaj.  

Nyheder

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Vaerksteder/Serviceteamet/Kernen