Kontakt
Til forsiden|Læs op|Sitemap|Print
AKUcenter Ejegod
AKUcenter Ejegod
Topfrise 1

Musiktilbud

Vi kan hver uge tilbyde mange forskellige former for musik aktiviteter, og medarbejderne vælger sig selv på den musik aktivitet de har lyst til.

Så elsker du musik vil du sikkert kunne finde et tilbud der passer til dig. 

Fællessang

Så er der dømt fest og glæde. Det er godt at synge sammen. Dét man kender og nye spændende sange. Man kan også lytte til hinandens yndlings-cd´er, og på den måde lære nye sange. Om sommeren kan man rykke udendørs, når vejret tillader det. Det er hyggeligt samvær som alle kan deltage i.

Musikprojekt

Her er overskrifterne: Rytmik, bevægelse samt at lytte og lære mange forskellige slags musik at kende. Man kan både prøve forskellige slags rytmeinstrumenter og blive fortrolig med mange slags musik. Der bliver lagt vægt på krop og bevægelse, og på at lære at lytte. Der vil også blive lejlighed til at prøve at synge i microfon. Måske gentager vi succésen med X-faktor. En vis motorik vil være en fordel.

Kor

Her vil vi mest arbejde med danske sange, men måske også snuse lidt til de engelske. Der bliver forskellige øvelser, og på længere sigt vil vi prøve at synge flerstemmigt. Dette musiktilbud er for glade, syngende medarbejdere. Man bør have en vis sangstemme.

Stomp-rytmik

Her slår vi virkelig gækken løs. Det er fest, bevægelse, rytmik, dans og livsglæde. Vi vil lære mange forskellige rytmer at kende og selv spille dem, og bevæge os til dem. Der kræves kun en vis motorik, og ikke nødvendigvis sangevne. Band for mindre øvede

  Her er der mulighed for at spille sammen på rytmeinstrumenter, synge i mikro´fon og øve sang- og rytmeteknik. Vi vil træne ørerne for musik, ved at lytte til CD-ere og Youtube. Niveauet tilpasses medarbejdernes forudsætninger, så alle får det rart med samværet.

Vi satser også på at komme ud og opleve levende musik, evt. sammen med andre hold. Der kræves først og fremmest lyst til at prøve at være en del af et band, og ikke de store musiske evner. Band  for øvede

  Vi arbejder på at træne ører og færdigheder i samspil, men henblik på at blive til et husorkester.Det kræver selvfølgelig, at man har visse evner for sang og/eller at spille et instrument. Vi vil også øve os i at optræde "på slap line", og at afstemme vores niveauer efter hinanden. Der bliver også tale om musik- og rytmeforståelse, samt træning. Primært for medarbejdere med "musikøre".Syng med

Dette er aktiviteten for medarbejderen der ikke har særlige forudsætninger for sang og musik. Der vil blive lagt vægt på hygge med fællessang, og at lytte til musik efter ønske. Alle kan deltage i denne aktivitet.

Nyheder

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Vaerksteder/Kunstnerisk-Team/Musiktilbud